Cafe, Bageri och Gelateria

Om Oss

Hos oss kan du sätta dig ner och ta en kanelbulle eller en fralla med något gott på tillsammans med ett stort utbud av kaffe.

Välkommen in till oss på Fikahuset!

Hos oss hittar du hantverket! På plats på Stenungstorg gör vi surdegsbröd, bullar, smörgåstårta, tårta och bakverk. Vi tillverkar även vår hantverksglass året runt!

 

Vi är ett litet team som bakar för att du ska få färska bakverk varje dag. Vi vill att du varje dag ska kunna hitta ett bröd till frukosten som nyss tagits ur ugnen, eller en bulle till eftermiddagsfikat som inte fraktats runt, utan helt enkelt har tagit sig från bakbordet fram till dig vid kassan.


Vi brinner för att skapa något unikt där du som vill fika hos oss eller ta med dig hem, kan lita på att det kommer att sätta en guldkant på din fikastund. Helt enkelt, lite godare!

 

Vi jobbar med rena produkter och ser hela tiden framåt hur vi kan dra det ett steg längre, bröd som glass! Ta med dig en vän och njut av hantverksglass på vår uteservering på bryggan, eller en cappuccino to-go i farten, eller sitt i lugn och ro hos oss med en helt vanlig kaffe.


Välkommen till vårt café och dofta och smaka!

Kontakta oss